Downloads & bestelformulieren HANTEX Group

HANTEX MM-verbandhandschoenen

Voor het bestellen van de HANTEX MM-verbandhandschoenen kunt u gebruik maken van het bestelformulier. Die kunt u direct downloaden door te klikken op “download nu”te klikken.

RelaxSan diabetesokken

RelaxSan diabetessokken hebben een toevoeging van zilvergaren of van het speciale “Crabyon garen” welke extra soft aanvoelt. Deze materialen hebben diverse unieke en bijzonder eigenschappen die het voetklimaat verbeteren, anti-bacterieel zijn, een boord heeft wat niet knelt. De Crabyon hebben een dikker voetbed en een uitermate hoog comfort. Download nu voor meer informatie.

Relaxsan steunkousen

De RelaxSan steunkousen zijn stijlvol, elegant en hebben een gradueel aflopende compressie. Italiaans design in combinatie met de functionele eigenschappen ter verbetering van de bloedcirculatie en extra stabiliteit. Bekijk het gehele assortiment door de catalogus te downloaden.

RelaxSan medische compressiekousen

Medische compressiekousen in de bekende drukklasses 1, 2 en 3. Italiaanse elegantie en design samengebracht in medische beenmode.  Door gebruik van diverse materialen zijn de kousen transparant, niet-transparant of extra soft. Bekijk het gehele assortiment door de catalogus te downloaden.