“De HANTEX MM-verbandhandschoenen worden aanbevolen door dermatologen, arbodeskundigen & medische specialisten”

100% natuurlijk materiaal, 100% kwaliteitscontrole

HANTEX MM-verbandhandschoenen

De HANTEX MM-verbandhandschoenen onderscheiden zich door een bijzonder goede pasvorm en een volledig naadloze breiwijze. Door een uitgebreid matensysteem zijn ze verkrijgbaar vanaf 0 jaar tot volwassenen leeftijd. Het machet is in lang en kort model leverbaar.

De ademende, huidvriendelijke verbandhandschoenen worden gefabriceerd van 100% katoen. Door het breien met fijne katoengaren blijft de tastzin uitstekend en kunnen ze ook goed als onderhandschoen worden gebruikt. De rondgebreide handschoenen hebben geen naden waardoor eventuele drukplekken of wrijving word voorkomen. Het elastische, aangebreide manchet is van lycra garen met katoen. Voor het manchet kan gekozen worden uit een lang en kort manchet. De handschoenen zijn dan ongeveer ca. 25 cm (korte manchet) of ca. 30 cm (lang manchet). De verbandhandschoenen zijn wasbaar op maximaal 40° met een fijnwasmiddel en zowel voor links als rechts te gebruiken.

Eigenschappen HANTEX MM-verbandhandschoenen:
De verbandhandschoenen zijn verkrijgbaar in lang en kort manchet. Lang manchet wordt aanbevolen, afhankelijk van de gebruikssituatie, voor extra bescherming aan de pols en onderarm en het is prettiger als deze als onderhandschoen worden gebruikt. Het is een elastisch, aangebreid manchet met lycra garen en katoen.
Door de volledige 360° rondbrei techniek zijn de handschoenen volledig naadloos en bieden ze een perfecte bescherming voor de huid zonder wrijving door naden.
Door het gebruik van 100% katoen zijn de verbandhandschoenen aanbevolen bij handaandoeningen en allergieën.
De verbandhandschoenen zijn zowel voor links als rechts te gebruiken.
De verbandhandschoenen zijn wasbaar op maximaal 40° en met een fijnwasmiddel.
Indicaties:

  • als bescherming bij contactallergie
  • als onderhandschoen bij het dragen van vloeistofdichte handschoenen (latex, vinyl, & nitril)
  • bij behandeling met sterk vettende zalven en/of zalven die langzaam intrekken
  • bij een zeer droge huid of eczeem

Informatie voor zakelijke klanten

Bent u zakelijke klant bij HANTEX Group voor de MM-verbandhandschoenen dan kunt u een productinformatieblad in PDF aanvragen. Deze kunt u dan als toevoeging op uw website plaatsen of als geprinte versie aan uw klanten/patiënten meegeven. U krijgt dan ook de laatste nieuwe productfoto’s van de betreffende handschoenen toegestuurd voor plaatsing op uw website.

Informatieblad aanvragen

Gebruikers en afnemers van de MM-verbandhandschoenen zijn o.a.

  • patiënten met contactallergie
  • Apothekers
  • Ziekenhuizen
  • Laboratoria
  • Forensische opsporingsdiensten

Nieuwe klant worden?

U bent nog geen klant maar wilt wel graag de échte HANTEX MM-verbandhandschoenen gaan verkopen. Klik dan hiernaast op de button “nieuwe klant worden”.
Nieuwe klant worden