Producten en merken HANTEX Group

HANTEX Group levert wereldwijd de verschillende merken en producten. Binnen onze thuismarkt werken we met onze leveranciers samen op basis van exclusiviteit. Wilt u meer informatie ontvangen over een merk of product neemt u dan contact met ons op.

Polyco handbescherming & veiligheidshandschoenen

Polyco veiligheidshandschoenen en handbescherming
Polyco is opgericht in 1979 en is inmiddels uitgegroeid tot van Europa’s grootste bedrijven in technische handschoenen met marktleidende posities in de Industriële-, Medische- en Consumentensector op het gebied van handbescherming en veiligheidshandschoenen.

Met verschillende productielocaties in Engeland, China, Sri Lanka en Maleisië zijn ze in staat om kostenefficiënt te produceren. Daarbij zijn productie en leveringen te gegarandeerd in geval van calamiteiten. Flexibiliteit, maatwerk en hoogwaardige kwaliteit zijn enkele punten waarom de handschoenen van Polyco tot de absolute top van Europa behoren.

Kwaliteit, service & innovatie zij 100% gericht op onze klanten waardoor we unieke klantgerichte oplossingen bieden. In een tijd waarin nieuwe technologieën, chemische producten en processen, zowel thuis als op het werk, steeds zorgen voor nieuwe uitdagingen op het gebied van handbescherming zijn de middelen en know-how aanwezig om hier de juiste antwoorden op te geven.

HANTEX Group werkt al meer dan 20 jaar succesvol samen met Polyco als de distributeur voor Nederland en België.

RelaxSan medische beenmode en meer. Calze G.T. s.r.l is gestart in 1984 en heeft een lange historie op het gebied van productie van compressiekousen en steunkousen. De ervaring opgedaan in de loop der jaren, de professionaliteit en deskundigheid op het gebied van textiel  hebben bijgedragen aan het succes van het merk RelaxSan , een complete lijn van kousen, panty’s, kniekousen met graduele (degressieve) compressie voor de preventie en behandeling van problemen met betrekking tot de circulatie in de benen . Maar RelaxSan bevat ook een breed scala van orthopedische producten in de RelaxSan Ortopedica lijn. De Relaxsan artikelen zijn vervaardigd voor 100% in Italië en wordt verkocht in meer dan 65 landen wereldwijd .
De producten van RelaxSan worden toegepast in ziekenhuizen en verkocht via apothekers, speciaalzaken, podotherapeuten, webwinkels, schoenenwinkels en inkoopcombinaties.
Klik hier om ook RelaxSan te gaan verkopen
Bloccs Gipsbeschermhoezen
Bloccs waterbestendige gipsbeschermhoezen die uw gips écht beschermen tegen water. Bij wassen, douchen, zwemmen of in bad blijft uw gips volledig droog. De hoes is van Latex, blijvend flexibel een voor méérmalig gebruik. Ideaal omdat gips vaak voor enkele weken gedragen moet worden. Bloccs is gespecialiseerd in medische producten van rubber. Met een compleet pakket voor de armen en benen voor zowel jong als oud is er altijd een oplossing voor de bescherming van uw gips.